Wygląd niestety musi być całkowicie inny, nie skorzystam z motywów Twojej strony. Mało czytelna i strasznie męcząca. (Bez obrazy oczywiście!)
Sam się zastanawiam i jestem za tym, aby był wygląd ala' Windows 8, prosty, czytelny, "płaski" i bardzo ładny. (IMO)
Co do PCDPadds, póki nie wykminię jak "złapać" okno konsoli serwera to nie będę go rozwijał - najważniejszy jest sam PCDPmod. Co do gry, niestety modeli 3d, tekstur, skinów itp nie mogę robić bo grozi to banem - jedynie menu i cała jej oprawa. Powracając jeszcze do PCDmod'a, już w głowie mam kilka świetnych nowych funkcji i usprawnień, o których mało kto wie, że nawet można. Szukam jeszcze więcej takich ciekawostek do wykorzystania przeglądając kod źródłowy DP2. Odezwę się z czasem do Ciebie jeżeli chodzi o serwery
- Tylko prosze nie Windows 8 (może np 95? Te klimaty
, to nie będzie pasowało do paintballa.
- Co do hostowania, mogę założyć też forum, itd. Z chęcią dam Ci hosting dla strony PCDP (0 reklam, transfer 100GB/ msc).
- Jeśli możesz, proszę przesyłaj mi wersje beta, z chęcią będę testował
.
- Strasznie dużo roboty masz z tą grafiką
Ja tam ograniczyłem się do zmieniania języka
.
- Pisz do mnie, to dam Ci admina na moim servie. W poniedziałek zmieniam hasło.
- Przegląsz kod w sensie c++, czy to co jest w folderze "menus"?
- Proszę dodaj tą możliwość powtarzania czynności admina co jakiś czas (wiadomość x raz na n minut itd)
- Przydały by się jakieś lepsze systemy banowania (to można obejść przez proxy..., ja tam mam system "lagowania" użytkownikowi kompa w swoich programach na wszelki wypadek, ale nwm czy to dobry pomysł do pb2 na servy
)
- VPS będę miał może od wrzesnia. Ale i tak mam jeden w szkole.
/EDIT
- Bywaj czasem na ircu